PRIMO LATTENBODEMS

VLAKKE OF ELEKTRISCHE LATTENBODEMS MET VARIABELE HARDHEIDINSTELLING

Alle Primo lattenbodems bestaan uit buigzame veerlatten in hoogwaardig hout.  De veerlatten worden door middel van duurzame elastische rubberen kappen opgehangen in stabiele houten frames, verkrijgbaar met of zonder de poten. Dankzij het systeem van dubbele latten met schuivers kan u zelf de hardheid van de middenzone instellen. De Primo lattenbodems zijn verkrijgbaar in vlakke of elektrische uitvoering. De elektrische versie is uitgerust met een handige bediening met kabel.

PRIMO MOVE

De Primo Move lattenbodem bestaat uit een stevig houten kader met antracietkleurige beschermingsfolie. De 28 kwalitatieve houten latten zijn gemonteerd in elastische kappen, die aan de binnenzijde van het houten kader bevestigd zijn. De houten latten zijn eveneens uitgerust met een beschermingsfolie. In de middenzone zijn 4 dubbele latten voorzien die zijn uitgerust met schuivers, zodat u de hardheid kan instellen. De Primo Move is verkrijgbaar in vlakke of elektrische versie (benen, rug en hoofd apart verstelbaar).

PRIMO MOVE ROYAL

De Primo Move Royal lattenbodem biedt extra comfort op 3 vlakken. Ten eerste heeft de Royal uitvoering 5 dubbele latten in de middenzone in plaats van 4, waardoor een grotere oppervlakte van de bodem verstelbaar is qua hardheid. Ten tweede heeft deze uitvoering SBS rubber kappen die hoger zijn en een nog betere veerkracht hebben. Door hun gevleugelde vorm bieden zij tevens veerkracht over de gehele breedte van de bodem. Ten derde is de Primo Move Royal uitgerust met zachtere kappen in de schouderzone, om uw lichaam ruimte te geven als u zijlings ligt. De Primo Move is verkrijgbaar in vlakke of elektrische versie (benen, rug en hoofd apart verstelbaar).